Villa Lehtoniemi – tilava vuokramökki Rovaniemen maaseudulla

RAUHALLINEN JA LOISTAVA SIJAINTI ROVANIEMELLÄ

Villa Lehtoniemi on upea hirsihuvila järven rannalla maaseudulla keskellä kauneimpia Lapin maisemia. Ekologinen hirsitalomme on rakennettu vuonna 2022. Villa Lehtoniemi sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta ja Joulupukin Pajakylästä.

LÄHEISET PALVELUT JA KOHTEET

TÄYSIN VARUSTETTU HUVILA

Kiitos huvilan isojen ikkunoiden voit nauttia täysin rinnoin upeista ympäröivistä maisemista. Saatat myös nähdä revontulia suoraan makuuhuoneista, joita on viisi. Kaksikerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. iso olohuone, tilava keittiö sekä yksi makuuhuoneista. Loistavasti varustettuun Villa Lehtoniemeen kuuluu myös mm. sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, jne.

LISÄTIETOA FASILITEETEISTÄ

KAUNIIN SONKAJÄRVEN RANNALLA

Kodikas Villa Lehtoniemi sijaitsee kuvankauniin ja puhdasvetisen Sonkajärven rannalla. Huvilan ranta on miellyttävän matala, ja järvestä pääset nauttimaan myös omalla soutuveneellä. Rannalle laskeutuva mäki on talvella myös loistava lasten pulkkamäki.

VUOKRAA HUVILA

UPEA PULKKAMÄKI OMALLA TONTILLA!

Villa Lehtoniemen tontilla sijaitseva, Sonkajärven rannalle laskeutuva mäki on talvella mitä mainion lasten ja koko perheen pulkkamäki.

VILLA LEHTONIEMI VIDEO

IDEALINEN PAIKKA REVONTIEN SEURANTAAN

Napapiirin pohjoispuolisen sijaintinsa ja huvilan suurten ikkunoiden ansiosta sinulla voi jopa olla mahdollisuus nauttia revontulista talon sisältä käsin. Huvilan ikkunoista on suora näkymä pohjoiseen ja Sonkajärven avoimeen maisemaan. Villa Lehtoniemeä ympäröivässä maaseudussa kaupunkien valosaaste ei myöskään häiritse revontulien tarkkailua.

VILLA LEHTONIEMI ROVANIEMELLÄ

30 min ajomatka Rovaniemen keskustaan ja lentokentälle
30 min ajomatka Joulupukin Pajakylään Napapiirille
10 min ajomatka Arctic SnowHotel & Glass Igloos-lumihotelliin